Start-b

Dé pop-up voor families
met shops, cultuur en ateliers

2 & 3 november 2019 / Verbeke Founation

camera

MART?

Kunst, shoppen en mooie dingen creëren. Als je die zou kunnen combineren, een mens zou niet twijfelen, toch? Reserveer dan instant en meteen het weekend van 2 en 3 november in je nu al belachelijk drukke agenda. Want dankzij onze MART ben je niet alleen meteen inorde met je eindejaarsinkopen, jij en je gezin kunnen er ook volledig slash gaan. Want het is hier van én én én. Ga er de meest coole workshops volgen voor gezinnen, én pik meteen ook het allervetste museum mee van België: de Verbeke Foundation. Shops, cultuur én ateliers, dat zeiden we toch al.

Jij moet niet kiezen

Want kiezen is verliezen. Op 2 en 3 november moeten jij en je gezin dat voor één keer niet doen. Want je bent op MART. Yes.You.Can.Have.It.All!

Shoppen

Laat je op de MART verrassen door heel wat leuke (web)shops en vakmensen met een uitzonderlijk aanbod specifiek voor gezinnen! (Kinder)kleding, binnenhuisinrichting, de meest originele eindejaarscadeautjes,… als je het hier niet vindt, vind je het nergens.

Cultuur

Onze MART gaat door in het meest tot verbeelding sprekend museum. De Verbeke Foundation in Kemzeke is een prachtig openluchtmuseum waar alle kunstwerken zijn uitgestrooid op een domein van 12 hectare groot. Meteen een unieke en ideale mix om kinderen op een speelse manier met kunst in aanraking te laten komen.

Ateliers

Zowel binnen als buiten kan je aan inspirerende en creatieve workshops deelnemen. MART is bijzonder parent friendly, het aanbod is dus afgestemd op zowel ouders als kinderen.

Chillen

Even bijkletsen of tot rust komen kan je in onze gezellige bar. Of ga richting de prachtige serre en geniet er van theater en muziek. Je kan je er meteen laten verleiden tot een lekker hapje of drankje bij één van onze foodtrucks.