Awash

Hoor jij je kindje ook wel eens zeggen dat dat etiketje kriebelt? Die sweater draag ik niet, want die prikt? Die knopen wil ik niet. Die pyjama draag ik niet, want die stof voelt veel te hard?

Dan weet jij ook dat het een heuse zoektocht is naar kleding die zacht én geschikt is voor gevoelige kindjes. Awash weet raad!

Ook onze eigen kindjes hebben nood aan zachte, prikkelarme kleding. Maar toen we op zoek gingen naar die kleding mét originele, kindvriendelijke en kleurrijke prints, was die niet te vinden. We besloten er zelf eentje op de markt te brengen: een prikkelarme kledinglijn met knotsgekke patronen!

Ook kindjes zondergevoelige huid zijn hier fan van. En er is meer: elk kledingstuk dat je bij Awash koopt is 100% duurzaam, handgemaakt in België én steunt de Ethiopische bevolking. Duurzaam, kleurrijk en sensitief? Dat is exact wat we hoopten te bereiken

Awash biedt ouders van kinderen tussen 0 en 10 jaar Belgische handgemaakte, prikkelarme kleding aan in biologische stoffen met knotsgekke patronen waarin kinderen vrij en zonder hinder de wereld kunnen ontdekken. Awash is meer dan een kinderkledingmerk. Het is een verhaal, een passie.

Reserveer je plaatsje

Klik op de tijd in de kolom naast de workshop om je plaatsje te verzekeren! Wanneer de workshop op je ticket verschijnt is de reservatie gelukt!

Workshops