Collages – Congé Bricolé

Hey! Wij zijn Congé Bricolé, de leukste creatieve club van het land. Kom je erbij? Het is hier super gezellig.
Congé Bricolé stimuleert (groot)ouders van jonge kinderen een diepere connectie aan te gaan met hun kinderen door samen creatief te spelen.
We organiseren creatieve workshops, delen online inspiratie en ontwikkelen elke vakantie onze congé Bricolé Koffer. Deze vrolijke, speelse knutseldozen bevat alles voor 3 originele activiteiten en uren creatief plezier.
In onze club draait alles om samen plezier maken. Reserveer even een momentje voor elkaar en leer al spelend bij. Zo maak je niet alleen mooie herinneringen, maar traint je ook het creatief denken van je kind. Door te knutselen ontwikkelen kinderen meer dan hun motorische vaardigheden: ze ontdekken de verschillende eigenschappen van materialen en je stimuleert communicatie, ruimtelijk inzicht en oplossend denken. Als volwassene herontdek je je creatieve talenten, het plezier van even niet na te denken en leer je kind beter kennen. Wij zien tijd als het mooiste cadeau dat je je kind (en jezelf) kunt geven. Denk even niet aan je vuile was, die deadline op het werk of je lange gras en beleef een intens moment samen met je kind.

 

Op MART gaan we met Congé Bricolé op ontdekkingstocht. We combineren verschillende materialen en maken vrolijke, mixed media collages. Mixed media (vrij knutselen met verschillende materialen) knutselen is een zalige manier om je kinderen texturen te laten ontdekken en materialen te recycleren tot een mooi en vrolijk kunstwerk dat zeker zal stralen aan jullie muur.

Kom mee op congé Bricolé: Zet jullie aan tafel en geniet van het creëren. Wij doen de rest.

 

Reserveer je plaatsje

Klik op de tijd in de kolom naast de workshop om je plaatsje te verzekeren! Wanneer de workshop op je ticket verschijnt is de reservatie gelukt!

Workshops