K-deetje

K-Deetje staat voor ecologisch care & play voor baby en kind. Wij hebben zowel een winkel in Oostkamp als een online webshop.

 

Ons aanbod is er niet zomaar, het komt voort vanuit onze eigen ervaring als ouders van 3 jonge kinderen, die bewust willen opvoeden. Van ouder naar ouder zeggen we ook weleens. Het deeltje care gaat eigenlijk van natuurlijke verzorgingsproducten tot rugzakken gemaakt uit petflessen tot eetgerief…kortom, alles om in het dagelijkse leven op te voeden met liefde voor het kind én voor de natuur. Daarnaast hebben we ook nog het stuk play. Wij bieden duurzaam en educatief speelgoed aan voor zowel jonge als oudere kinderen.  Voor dit alles zoeken we steeds naar merken met een verhaal, een duurzaam en ecologisch aspect en vaak ook Belgisch. Een extra troef binnen ons gamma! We zijn dan ook de ideale winkel voor al uw geschenken: geboorte, verjaardag, lentefeest, communie, babyshower…. noem maar op!

 

Reserveer je plaatsje

Klik op de tijd in de kolom naast de workshop om je plaatsje te verzekeren! Wanneer de workshop op je ticket verschijnt is de reservatie gelukt!

Workshops