Sophie Donderwolk

Ik ben mama, leraar, creatief, luid, enthousiast en nog duizend-en-één andere dingen. Maar vooral gepassioneerd door kleren maken. De naaimicrobe zit in mijn bloed, mijn ‘bobon’ deed het, mijn mama doet het en ik doe het. Zeker toen mijn oudste zoon werd geboren ontdekte ik hoe handig het is om zelf kledij te kunnen maken voor kinderen. Hij paste namelijk niet in standaardmaatjes, wegens te mager. Enter mama en haar naaiskills. Ondertussen zijn de kleerkasten van mijn twee zoontjes goed gevuld en wil ik mijn naaisels delen met jullie.

Vanwaar de naam Sophie Donderwolk? Dat was het ‘koosnaampje’ dat mijn papa voor mij had toen ik klein was. Mijn gezicht kon boekdelen spreken, en af en toe stond het op donder. Nu ik zelf kindjes heb, tonen zij mij soms ook hun ‘donderwolk’-gezicht.

Waarvoor staat Sophie Donderwolk? Met Sophie Donderwolk wil ik staan voor lokaal gemaakt, duurzaam en vooral ook mooi met een tikkeltje rebellie. Ik probeer de collecties zo te maken dat de verschillende kledingstukken onderling leuk te combineren zijn, of dat er zelfs aan twinning, trinning, … kan gedaan worden.

Reserveer je plaatsje

Klik op de tijd in de kolom naast de workshop om je plaatsje te verzekeren! Wanneer de workshop op je ticket verschijnt is de reservatie gelukt!

Workshops