Studio Snoes

Bij Studio Snoes staat ‘snoezelen’ centraal. Je kan je er vast iets bij voorstellen, maar iedereen geeft een andere definitie aan ‘snoezelen’. Dat komt omdat snoezelen voor velen iets gevoelsmatigs is dat voornamelijk te maken heeft met gezelligheid, ontspannen, knuffelen, een zacht dekentje, enzovoort.

 Maar wist je dat de term ‘snoezelen’ eigenlijk een term is die afkomstig is uit de sector voor mensen met een beperking of (vergevorderde) dementie? Snoezelen is een samentrekking van twee woorden, nl. snuffelen (dingen zintuiglijk ontdekken) en doezelen (indommelen, slapen). Met andere woorden, je ontspant je door middel van zintuiglijke gewaarwordingen.

 Michelle van Studio Snoes wil deze techniek nu bekendmaken bij een breed publiek. Veel mensen zijn tegenwoordig overprikkeld en zullen baat hebben bij zoiets eenvoudigs als snoezelen. Studio Snoes reikt je dan ook de tools aan om thuis op tijd en stond een moment van ontspanning en zelfzorg in te lassen door middel van zintuiglijke gewaarwordingen. Alles wat je bij Studio Snoes vindt, is gekozen op basis van z’n zintuiglijke beleving. Dat gaat van heerlijk ruikende geurkaarsen, met een zachte stof beklede notebooks, lekkere thee en mooie mokken tot juwelen met edelstenen om zo niet alleen extern gewaar te worden, maar ook intern.

Reserveer je plaatsje

Klik op de tijd in de kolom naast de workshop om je plaatsje te verzekeren! Wanneer de workshop op je ticket verschijnt is de reservatie gelukt!

Workshops