Dé pop-up voor families, met shops, cultuur en ateliers

Algemene voorwaarden voor bezoekers

Laat je vooral niet afschrikken door de omvang van dit document. Goede afspraken maken goede vrienden. Je neemt toch zelf ook graag het zekere voor het onzekere?

Veel leesplezier! 

Ticketvoorwaarden

 1. Tickets voor MART op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019 telkens van 11u tot 18u (locatie : Verbeke Foundation, Westakker, 9190 Kemzeke) worden aangeboden door MART VOF, Krekelstraat 25, 9100 Sint-Niklaas, ondernemingsnummer 0728.572.443.
 2. Je krijgt enkel toegang tot MART op vertoon van een geldig ticket. Kinderen tot en met 4 jaar hebben geen ticket nodig, kinderen van 5 tot en met 14 jaar betalen €7 voor een ticket (€6 + €1 administratieve fee). Kinderen van 0 tot 14 jaar zijn altijd vergezeld van een begeleider van minimum 15 jaar. Vanaf 15 jaar betaal je €15 voor een ticket (€14 + €1 administratieve fee). Een ticket voor MART biedt eveneens de toegang tot de Verbeke Foundation, zonder meerprijs.
 3. Eén ticket geeft toegang voor één persoon op één dag tot het evenement op de plaats, de datum en het uur zoals vermeld op het ticket. Verlaat u het evenement en wenst u later die dag nog terug te keren, vraag dan duidelijk aan de ingang een stempel of bandje. Zonder geldig bewijs, moet u zich een nieuw ticket kopen als u dezelfde dag opnieuw wenst binnen te komen.
 4. Wie MART bezoekt, geeft de expliciete toelating tot het gebruik van hun werkelijke of gesimuleerde gelijkenis in het kader van eventuele productie, vertoning, promotie en/of exploitatie van foto’s, film, video en/of audio-opnames en dit in alle media wereldwijd.
 5. Elk ticket heeft een unieke QR-code die gescand wordt aan de ingang van de Verbeke Foundation. Dit ticket is enkel geldig met een leesbare QR-code. Er kan je op elk moment gevraagd worden om het ticket te tonen.
 6. Koop enkel je ticket via de officiële weg (https://m-art.be/tickets/)
  Als koper ben je zelf verantwoordelijk voor het gebruik van je ticket. Eén ticket kan slechts eenmaal aangeboden worden. Het heeft geen zin om een ticket te kopiëren want enkel de persoon die het eerste originele ticket gebruikt, wordt toegelaten. Als je een gekopieerd ticket aanbiedt, zal je de toegang geweigerd worden. Koop ook nooit een ticket over dat je niet zelf via de officiële weg kocht, want je hebt geen garantie dat het geldig is.
 7. Het is verboden om tickets na te maken of te kopiëren. Misbruik wordt juridisch vervolgd.
 8. De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van een ticket.
 9. De aankoper van een ticket bezoekt MART op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor gebeurlijke incidenten.
 10. Elke bezoeker dient zich te houden aan het reglement van de site en dient de aanwijzingen van de medewerkers en organisatie op te volgen. Worden deze regels of aanwijzingen niet gevolgd, dan behouden de organisatie en de Verbeke Foundation zich het recht voor de verdere toegang tot het evenement te ontzeggen aan de overtreder.Bij het niet volgen van deze regels of aanwijzingen kan de verdere toegang tot het evenement worden ontzegd.
 11. Wijzigingen in het programma geven geen recht op gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het ticket.
 12. De aankoop van tickets, drank- en eetbonnen is definitief. Tickets, drank- en eetbonnen worden onder geen beding terugbetaald door de organisatie.

Algemene voorwaarden

 1. Met MART willen we gezinnen een leuke dag laten beleven. Bezoekers die zich asociaal gedragen zullen MART en de Verbeke Foundation moeten verlaten zonder recht op terugbetaling van hun ticket.
 2. Bezoekers kunnen bij het betreden van het event gefouilleerd worden. Bezoekers die in het bezit zijn van illegale bezittingen, kunnen gearresteerd worden.
 3. Honden zijn toegelaten, mits aangelijnd.
 4. Parkeren is gratis, er zal u een parkeerplaats toegewezen worden door de parkeerwachters.
 5. Volgende zaken zijn niet toegelaten tijdens MART in de Verbeke Foundation : drugs, glas of glazen flessen, vuur, vuurwerk, gasflessen, wapens.
 6. De organisatie van MART behoudt zich het recht voor om het programma zoals beschreven op elke vorm van communicatie (website, flyer, poster, pers, social media…) te wijzigen zonder enige kennisgeving of bekendmaking.
 7. Indien door een geval van overmacht de Verbeke Foundation gesloten moet worden, gebeurt dit na onderling overleg tussen de Verbeke Foundation, MART VOF en Maison Slash bvba. Noch de houder van een ticket, noch MART VOF, noch Maison Slash bvba en de partners, zowel onderaannemers en sponsors, andere dan die van de Verbeke Foundation, kunnen hiervoor een schadevergoeding van welke aard ook eisen van de Verbeke Foundation.