Laat je vooral niet afschrikken door de omvang van dit document. Goede afspraken maken goede vrienden. Je neemt toch zelf ook graag het zekere voor het onzekere?

Veel leesplezier! 

Ticketvoorwaarden

 1. Tickets voor MART op zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 telkens van 10u tot 14u of 14u tot 18u (locatie : Stormkop, Droogdokkenweg 4, 2030 Antwerpen) worden aangeboden door MART VOF, Krekelstraat 25, 9100 Sint-Niklaas, ondernemingsnummer 0728.572.443.
 2. Je krijgt enkel toegang tot MART op vertoon van een geldig ticket. Kinderen tot en met 4 jaar hebben geen ticket nodig, kinderen van 5 tot en met 14 jaar betalen €6 voor een ticket. Kinderen van 0 tot 14 jaar zijn altijd vergezeld van een begeleider van minimum 15 jaar. Vanaf 15 jaar betaal je €14 voor een ticket. Per bestelling wordt een administratieve kost aangerekend van €1.
 3. Eén ticket geeft toegang voor één persoon op één dag tot het evenement op de plaats, de datum en het uur zoals vermeld op het ticket. 
 4. Wie MART bezoekt, geeft de expliciete toelating tot het gebruik van hun werkelijke of gesimuleerde gelijkenis in het kader van eventuele productie, vertoning, promotie en/of exploitatie van foto’s, film, video en/of audio-opnames en dit in alle media wereldwijd.
 5. Elk ticket heeft een unieke QR-code die gescand wordt aan de ingang van Stormkop. Dit ticket is enkel geldig met een leesbare QR-code. Er kan je op elk moment gevraagd worden om het ticket te tonen.
 6. Koop enkel je ticket via de officiële weg (https://m-art.be/tickets/)
  Als koper ben je zelf verantwoordelijk voor het gebruik van je ticket. Eén ticket kan slechts eenmaal aangeboden worden. Het heeft geen zin om een ticket te kopiëren want enkel de persoon die het eerste originele ticket gebruikt, wordt toegelaten. Als je een gekopieerd ticket aanbiedt, zal je de toegang geweigerd worden. Koop ook nooit een ticket over dat je niet zelf via de officiële weg kocht, want je hebt geen garantie dat het geldig is.
 7. Het is verboden om tickets na te maken of te kopiëren. Misbruik wordt juridisch vervolgd.
 8. De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van een ticket.
 9. De aankoper van een ticket bezoekt MART op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor gebeurlijke incidenten.
 10. Elke bezoeker dient zich te houden aan het reglement van de site en dient de aanwijzingen van de medewerkers en organisatie op te volgen. Worden deze regels of aanwijzingen niet gevolgd, dan behouden de organisatie en Stormkop zich het recht voor de verdere toegang tot het evenement te ontzeggen aan de overtreder. Bij het niet volgen van deze regels of aanwijzingen kan de verdere toegang tot het evenement worden ontzegd.
 11. Wijzigingen in het programma geven geen recht op gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het ticket.
 12. De aankoop van tickets, drank- en eetbonnen is definitief. Tickets, drank- en eetbonnen worden onder geen beding terugbetaald door de organisatie.
 13. Pandemie: het evenement wordt georganiseerd volgens de pandemiemaatregelen die op dat moment gelden. Als de maatregelen op dat moment van die aard zijn, dat we onze minimum capaciteit niet kunnen behalen, dan wordt het evenement geannuleerd en krijgen de bezoekers de ticketprijs terugbetaald.

Algemene voorwaarden

 1. Met MART willen we gezinnen een leuke dag laten beleven. Bezoekers die zich asociaal gedragen zullen MART en Stormkop moeten verlaten zonder recht op terugbetaling van hun ticket.
 2. Bezoekers kunnen bij het betreden van het event gefouilleerd worden. Bezoekers die in het bezit zijn van illegale bezittingen, kunnen gearresteerd worden.
 3. Er is gratis parkeerplaats in de ruime omgeving van Stormkop.
 4. Volgende zaken zijn niet toegelaten tijdens MART in Stormkop: drugs, glas of glazen flessen, vuur, vuurwerk, gasflessen, wapens.
 5. De organisatie van MART behoudt zich het recht voor om het programma zoals beschreven op elke vorm van communicatie (website, flyer, poster, pers, social media…) te wijzigen zonder enige kennisgeving of bekendmaking.
 6. Pandemie: +12 jarigen moeten een geldig COVID-certificaat of een testcertificaat dat bij toegang tot het evenement nog geldig is (geldigheid van 48 uur, vanaf staalafname) voorleggen aan de ingang alvorens hen de toegang tot MART gegeven wordt.

Reserveer je plaatsje

Klik op de tijd in de kolom naast de workshop om je plaatsje te verzekeren! Wanneer de workshop op je ticket verschijnt is de reservatie gelukt!

Workshops