Dé Alles-in-één-markt

voor gezinnen

6-7 november 2021

Kunst, shoppen en mooie dingen creëren. Als je die zou kunnen combineren, een mens zou niet twijfelen, toch? Reserveer dan instant en meteen het weekend van 6 en 7 november in je agenda. Want dankzij MART ben je niet alleen meteen in orde met je eindejaarsinkopen, jij en je gezin kunnen er ook volledig creatief uit de bol gaan. Volg de meest coole workshops voor gezinnen, én laat je onderdompelen in de zotste vrijhaven van Antwerpen, Stormkop.

MART is een initiatief van Welp en Lijstjestijd . Welp is een vrolijke baby – en kinderwinkel in het hartje van Sint-Niklaas. Bij Lijstjestijd worden er elk jaar meer dan 20 000 verlanglijstjes gemaakt met cadeautjes uit gelijk welke webshop. Webshops zijn helemaal geweldig, maar soms wil je de dingen toch eens met eigen handen voelen. Het is bovendien ook altijd leuk om nieuwe, originele shops ontdekken en in real life te shoppen. Als dat kan in een inspirerende omgeving waar van alles te beleven valt? Dan krijg je MART!

Stormkop

STORMKOP is een expressieve (vrij)haven voor jonge en minder jonge avonturiers aan de Droogdokken in Antwerpen. Je wordt er ondergedompeld in de wonderwereld van kunst, filosofie, wetenschap én avontuur. 

Reserveer je plaatsje

Klik op de tijd in de kolom naast de workshop om je plaatsje te verzekeren! Wanneer de workshop op je ticket verschijnt is de reservatie gelukt!

Workshops