Dé Alles-in-één-markt

voor gezinnen

6-7 november 2021

Kunst, shoppen en mooie dingen creëren. Als je die zou kunnen combineren, een mens zou niet twijfelen, toch? Reserveer dan instant en meteen het weekend van 6 en 7 november in je agenda. Want dankzij MART ben je niet alleen meteen in orde met je eindejaarsinkopen, jij en je gezin kunnen er ook volledig creatief uit de bol gaan. Volg de meest coole workshops voor gezinnen, én laat je onderdompelen in de zotste vrijhaven van Antwerpen, Stormkop.

MART is een initiatief van Lijstjestijd en Welp. Bij Lijstjestijd werden er in de afgelopen twee jaar al meer dan 50000 verlanglijstjes opgesteld met cadeautjes uit om het even welke online shop. Webshops zijn helemaal geweldig, maar af en toe is het ook aangenaam om de marchandise in je handen te voelen. Om nieuwe shops te ontdekken. Om in real life je aankopen te doen. Mensen willen bovendien niet alleen winkelen. Dus wat als je de leukste shops naar een inspirationele omgeving brengt en er vervolgens een hele beleving rond bouwt?

Stormkop

STORMKOP is een expressieve (vrij)haven voor jonge en minder jonge avonturiers aan de Droogdokken in Antwerpen. Je wordt er ondergedompeld in de wonderwereld van kunst, filosofie, wetenschap én avontuur.